Handelshögskolans studentkår miljödiplomerad

Nyhet: 2012-12-19

Handelshögskolans i Göteborg Studentkår (HHGS) har som första studentkår i Göteborg godkänts av Miljöförvaltningen som en miljödiplomerad verksamhet enligt Göteborgs stads riktlinjer. Detta innebär att man visat på ett systematiskt och ambitiöst arbete med miljöfrågor och bland annat genomfört en grundlig utredning av den aktuella situationen, utbildat personal och kårledning i miljökunskap samt upprättat miljöstyrande policyer och mål.

- Det känns givetvis jätteroligt. Arbetet med miljödiplomeringen har pågått under hela verksamhetsåret 2012 och jag är väldigt stolt över att vår organisation har antagit den här utmaningen. Nu har vi en väldigt god grund för att dels miljöanpassa verksamheten ytterligare, men framförallt sprida engagemanget och medvetenheten till studenterna på Handelshögskolan, säger Johanna Ageborg, studiesociala utskottets ordförande.

Artikeln har 1 kommentar, läs eller kommentera artikeln.